RUBY FORTUNE CASINO – ETT VÄLKOMSTERBJUDANDE VÄRT UPP TILL  1000 KR

Ett av våra största nöjen på Ruby Fortune är att ge dig glädjefylld underhållning och belönande spel. Det är därför din resa på Ruby Fortune börjar med ett otroligt välkomsterbjudande av en matchbonus, totalt värd upp till 1000 kr! Tillgänglig att aktivera för alla nya spelare när de registrerar ett nytt konto för riktiga pengar, du kommer ha roligt med dig bonus från den sekund du börjar spela. Gör din första trygga insättning med oss och vi matchar den med en 100% matchbonus upp till 1000 kr.
 

Regler och villkor
 

HUR VÄLKOMSTBONUSEN FUNGERAR

Ditt engångserbjudande på Ruby Fortune är redo och väntar på dig från det ögonblick du registrerat ett konto och aktiverar erbjudandet. Låt oss ta en snabb titt på några exempel på vad du är berättigad till, beroende på hur stor din första insättning är – på detta sätt kan du bestämma dig för det bästa alternativet för dig.

 

Exempel 1: Du har registrerat ett nytt konto och aktiverat välkomsterbjudandet, och du bestämmer dig för ett insättningsbelopp av 100 kr på din första insättning. Ruby Fortune kommer automatiskt att ge dig en 100% matchbonus värd 1000 kr, vilket omedelbart dubblar dina krediter.

 

Exempel 2: Du har bestämt dig för att utnyttja välkomsterbjudandet på 100% upp till 1000 kr, och noga övervägt en större första insättning – t.ex 200 kr. I det fallet kommer Ruby Fortune automatiskt kreditera den insättningen med 100 kr i bonuskrediter. Vilket skulle ge dig totalt 300 kr att spela med.

Regler och villkor

Swift Banking

Modernt, säkert, snabbt och enkelt

Lyckliga vinnare

Blir du vår nästa vinnare?

Winners Feed

Den bästa spelupplevelsen

Njut av att spela online med tillgång till support alla dagar i veckan