Spänningsfylld mobilslot med spiontema

Her name is Blonde, Jane Blonde – förbered dig för en mobilslot med ett riktigt spännande tema med hemliga agenter. Till skillnad från alla filmer om Agent 007 spelas huvudrollen den här gången av en kvinna – men precis som hennes manliga motsvarighet är hon lika charmig som dödlig. Det är dags att bege sig undercover och förhoppningsvis kommer du plocka med dig stora vinster när du gör uppdrag i Hennes Majestäts hemliga tjänst! James Bond-fans kommer genast att känna igen parallellerna och kommer med största sannolikhet tycka om den här spelautomaten som även lär tilltala en ännu bredare publik. Och med tanke på att sloten går att spela på din mobil innebär att du kan spela och vinna precis när och var du vill!

Besök Ruby Fortunes mobila casino idag och testa lyckan på denna otroligt spännande mobilslot – lita på oss när vi säger att du inte kommer att bli besviken!

Scatters och Wilds

Rent teknisk är Agent Jane Blonde en slotmaskin med fem hjul, tre rader och nio vinstlinjer – med andra ord tillhör den inte de simplaste spelautomaterna men inte heller de mest avancerade. Man har möjlighet att spela med åtta olika myntvärden samt fem olika insatsnivåer vilket säkerställer en god variation när man gör sina satsningar.

Symbolerna i Agent Jane Blonde går naturligtvis i spionernas tecken – här ser du avancerade tekniska mackapärer, blir bjuden på Dry Martinis (shaken, not stirred, såklart!) samt tar kål på skurkar med vapen så små att de får plats i en kvinnas handväska. Allt i gammal hederlig James Bond-stil! Det finns en del symboler som du ska hålla ett extra öga på när du spelar – den första är vår hjältinna Jane Blonda, som fungerar både som en Wild-symbol som ersätter alla andra symboler, men som även kan ge vinster på egen hand. Radar du upp fem Jane Blonde-symboler har du vunnit spelets högsta vinst som kan bli så stor som 1000 mynt!

Det går även att få så mycket som 15 Free spins – dessa aktiveras genom att man får tre Scatter-symboler, oberoende av placering, någonstans på spelplanen. Scatter-symbolerna kännetecknas av ett gevärssikte med Jane Blonde-loggan inuti. Scatter-symbolerna kan även ge vinst på egen hand genom att minst två sådana dyker upp någonstans på hjulen!

Slappna av i expertläget

Agent Jane Blonde har även ett expertläge där det finns möjlighet att aktivera autospinn. Här ställer du in hur många rundor du vill ska spelas automatiskt. Så har du blivit trött i pekfingret efter allt klickande är det således bara att lägga ifrån dig mobilen och se på medan du håvar in alla vinster utan att behöva göra någonting alls!

Om du testat att spela på Agent Jane Blonde och tyckte den var lika underhållande som vi gör, rekommenderar vi dig även att kolla in Party Island och Ariana – två spelautomater som är fullkomligen sprängfyllda av både spänning och vinstchanser!

Spela slots

Välj från ett stort utbud av slots och spela!