Vinn på Avalon

Avalon är en mobilslot från Microgaming och spelet består av fem hjul och tjugo vinstlinjer. Det är en spelautomat som går till viss del att jämföra med Stash of the Titans, båda är otroligt spännande men kommer med sina skillnader i temat. Så gillar man den ena, kanske man kommer gilla den andra också.

Spelet har en del coola specialfunktioner och har spännande symboler som alla föreställer olika delar ur legenden om Arthur. Du hittar symboler som Avalonsymbolen, skattkistor och även Lady of the Lake. Det är i allmänhet en väldigt färgglad spelautomat med ett intressant tema som passar för dig som gillar den här sortens fantasy.

Spela på din mobil

Avalon är en väldigt spännande titel där du har goda möjligheter, oavsett om du spelar med en hög eller låg budget. Myntvärdet ligger på 0.01 till 0.5, vilket blir en hel del vid större vinster. Du kan vinna en vanlig standardjackpott på 800 mynt, men det finns mycket större jackpottar att få i speciella situationer.

Det finns en mängd viktiga symboler i spelet. En utav dessa är Scatter-symbolen som ger dig tolv Free spins. Det är också här jackpotten kan bli riktigt stor. Dessa tolv spins kommer med en multiplikator, så du får sju gånger pengarna. Så även vanliga vinster kan bli ganska stora under Free spins!

Du har även Avalonsymbolen som är Wild-symbolen i spelet. Den kommer att hoppa in och ersätta för andra symboler för att hjälpa dig bilda nya vinstkombinationer. Då får du fler chanser att vinna och kan också vinna mera. Avalonsymbolen kan däremot inte ersätta Scatter-symbolen i spelet.

Grymma spel på Ruby Fortune

Det finns en mängd goda skäl till att spela Avalon hos oss på Ruby Fortune. Inte minst är det en spännande spelautomat där du har bra möjligheter att vinna större vinster. Till viss del påminner den om spelet Kathmandu. Det finns dock en del skillnader då det enda spelet handlar om äventyr och Avalon handlar mer om riddare och legender.

När du spelar hos oss så har du alltid möjlighet att spela på din smartphone eller surfplatta. Då slipper du sitta fast framför en dator och kan istället spela när du vill, var du vill. Grafiken och ljudet är fortfarande av hög kvalité och du går inte miste om nåt för att du spelar mobilt. Gränssnittet är också lika bra så du kommer inte ha några problem med att spela den här spelautomaten.