Vinn stort på Bar Bar Black Sheep 5 Reel

Det finns många skäl till att spela den här spännande spelautomaten från Microgaming. Den är väldigt enkel och har få extra funktioner, men istället så är kvalitén på allt som finns väldigt hög. Spelet har 3 hjul och en vinstlinje, vilket är en fördel för enklare vinster.

Symbolerna i spelet är också enkla och få till antalet, vilket gör spelet minst lika spännande som de vanligare mobilslots som man hittar i vårt utbud av spelautomater. Temat i spelautomaten är djurrelaterad och påminner till viss del om Pretty Kitty, förutom att i det här spelet så är fåren i huvudrollen.

Bar Bar Black Sheep 5 Reel på Ruby Fortune

Det här är en enkel mobilslot som är väldigt lätt att lära sig. Du har bara tre rader och det finns bara en vinstlinje, den mellersta. Bar Bar Black Sheep har inte heller många funktioner, men på grund av de få symbolerna är det inte svårt att vinna när man jämför med de mer vanliga spelautomaterna som har fem hjul och många fler linjer.

Det svarta fåret är Wild-symbolen i spelet och kan hoppa in som ersättare för andra symboler. Så får du till exempel två BAR-symboler och ett svart får på tredje hjulet, vinner du ändå. Faktum är att den kombinationen är målet med hela spelet, som du hör på titeln. Wild-symbolen dyker endast upp på det tredje hjulet, men kan hoppa in som ersättare för de andra symbolerna som du får i hjul ett och två.

Det finns dock vinstkombinationer bortsett från två BAR-symboler och ett svart får som lönar sig. Men det är den vinstkombinationen du ska hoppas på att få för att få den största vinsten i spelet. Spelets djurtema syns också på de andra symbolerna, där du har bland annat vita får och säckar med ull.

Spela Bar Bar Black Sheep 5 Reel på mobilen

Eftersom spelautomaten är utvecklat av Microgaming, är kvalitén hög och mjukvaran är anpassad för att fungera på alla sorters enheter. Så du kan spela Bar Bar Black Sheep hos oss på Ruby Fortune på datorn, smartphone eller surfplattan utan bekymmer.

Andra spelautomater som har ett lantligt tema och som har ett intressant system med hjulen, är Pollen Party som också det är utvecklat av Microgaming. Där har man fem hjul men en helt annorlunda form.

Spela Slots

Välj från ett stort utbud av slots och spela!