Spela Break Away på mobilen

Ishockeyspel har ju funnits i många år, men online casino slotspel med ishockeytema är ganska nytt. Nu finns slotspelet Break Away också som mobilslot, vilket betyder att du kan spela det både på mobilen och i surfplattan var du än befinner dig. Det här slotspelet är uppbyggt på samma sätt som Football Star men istället för fotboll spelar du ishockey. Spelsymbolerna består av ishockeyspelare, domare, ishockeyplaner, hjälmar, klubbor och andra speltypiska föremål. Precis som under en riktig hockeymatch kan nästan vad som helst hända, och spelet innehåller många överraskningar. När som helst under spelets gång kan till exempel en av spelarna plötsligt slå sig fri från sin plats i spelet och medan spelplanen fryser till is dribbla mot mål. Du får då fler Wilds och en garanterad vinst.

Hur du spelar

Spelet består av fem hjul och tre likadana symboler i rad ger vinst. Det finns hela 243 sätt att vinna på, och det finns en hel del vinster att hämta under spelets gång, och särskilt om man lyckas få in flera Free spins vinster under en kortare period. Roliga features i det här mobilslotspelet inkluderar Stacked Wilds, som finns på hjul tre, fyra och fem. När en av dessa rader dyker upp ökar chanserna att vinna eftersom varje Wild ersätter en eller flera av de andra vinstsymbolerna, och eftersom de är så många kan du vinna mycket. Wilds ersätter alla symboler utom Scatter, och du kan vinna både på höjden och på bredden, och i Break Away är Wild-symbolen spelets logga. När du vinner aktiveras en annan smart feature som kallas för Rolling Reels, och vilken innebär att när du vinner på ett snurr exploderar de vinnande symbolerna, och det faller ner nya. Här kan du hamna i ett slags limbo där varje ny rad ger nya vinnande kombinationer, och du vinner mer och mer utan att spendera något, eftersom alla vinster kommer under ett och samma tryck.

Free spins och bonusfeatures

Om du får tre eller fler Scatter-symboler på samma snurr vinner du Free spins, och du vinner som minst 15 stycken. Får du fyra eller fem Scatter-symboler vinner du 20 eller 25 Free spins, men eftersom Stacked Wilds och Rolling Reels fortsätter under Free spins-rundan blir det oftast många fler. Under Free spins-rundan kan du också få en multiplier som ger minst två gånger insatsen under varje snurr, men som kan ge ända upp till tio gånger insatsen om du har tur.

Spela slots

Välj från ett stort utbud av slots och spela!