Spela Break da Bank Again på mobilen

Nu finns slotspelet Break da Bank Again också som mobilslot, vilket betyder att du kan spela det både på mobilen och i surfplattan var du än befinner dig. Det här slotspelet är baserat på samma idé som Break da Bank men istället för att bara krossa banken gör du det ordentligt – igen. Break da Bank Again är den senaste varianten av slotspelet Break da Bank, vilket kanske inte är så förvånande med tanke på namnet. Spelet är uppbyggt på samma sätt, med en grafik och spelsymboler som för tankarna till en typisk bankmiljö med både kassavalv och en massa sedelbuntar. Det finns många olika roliga bonusar som gör spelet väldigt intressant även när det går trögt med de stora vinsterna, vilka framför allt kommer när du vinner Free spins.

Jackpott och Free spins

Break da Bank Again har fem hjul och nio vinstlinjer, och du vinner när tre eller fler symboler hamnar på en vinstlinje. Fem diamanter kan ge dig en jackpott på 1500 mynt, vilket kan bli en megavinst om du har satsat stort. Om du lyckas landa på Free spins blir spelet ännu roligare, eftersom vinsterna både är större och fler, och om du vinner när Free spinsen snurrar blir vinsten mycket större än annars. Bankvalvet är Scatter-symbolen, och om du får tre, fyra eller fem bankvalv vinner du 15, 20 eller 25 Free spins. Under Free spins-omgången kan du dessutom vinna ännu fler Free spins, vilket innebär att du kan spela gratis under en lång stund.

Spela slots

Välj från ett stort utbud av slots och spela!

Wilds och bonusfeatures

I Break da Bank Again är Wilds spelloggan, vilken ersätter andra symboler i en vinnande kombination. Får du dessutom Wilds när du spelar Free spins får du en multiplier som ger 25 gånger vinsten, och har du satsat mycket kan det bli nästan hur mycket som helst om du får många vinnande kombinationer under Free spinsen. Som i många andra casinospel, till exempel Kings of Cash så måste du inte satsa mycket för att vinna stort i Break da Bank Again, men eftersom vinsterna baseras på insatsen blir de automatiskt större ju mer du satsar. Vill du gambla lite för att vinna mer kan du pröva Gamble-featuren, där du får gissa färgen på ett upp-och-nervänt kort. Gissar du rätt kan du fyrdubbla din vinst, men om du gissar fel riskerar du att förlora hela vinsten. Den här featuren är ingenting för den fega, men den är fantastisk om man lyckas gissa rätt.