Football Star till mobilen

Om du är ett fan av Microgamings Reel Thunder, ja då är det på tiden att du också testar mobilslotspelet Football Star, där skinnjackan är utbytt mot fotbollströjan. Precis som på en riktig fotbollsmatch som spelas inför tusentals supportrar på fulla läktare har du här chansen att briljera på plan. En av de absolut bästa sakerna med spelet är att det går att spela överallt, var du än befinner dig, eftersom spelet är anpassat till mobilskärm och surfplatta. Har du lite tid över efter träningen kan du därför spela en omgång, eller ännu hellre, koppla bort verkligheten lite på den fullpackade bussen eller tåget. Football Star är lätt att lära sig att spela och det går att vinna ganska stora vinster beroende på hur mycket man satsar och hur turen faller.

Hur du spelar

Du spelar Football Stars mobilslot precis som du spelar det vanliga Football Stars online slotspelet, med skillnaden att du gör det i mobilen och inte på datorn. Detta är ju väldigt bekvämt på många sätt, och det förändrar inte spelreglerna. Spelet består av fem hjul och tre likadana symboler i rad ger vinst. Det finns hela 243 sätt att vinna på, vilket man kan tycka borde leda till konstanta storvinster. Så är förstås inte fallet, men det finns en hel del mindre vinster att hämta under spelets gång, och särskilt om man lyckas få in flera Free spins vinster under en kortare period. Spelets uppbyggnad liknar därmed också mobilslotspelet Break Away förutom att det handlar om fotboll och inte ishockey.

Spela slots

Välj från ett stort utbud av slots och spela!

Free spins och bonusfeatures

Om du får tre eller fler Scatter-symboler på samma snurr vinner du Free spins, oavsett var symbolerna hamnar. De måste alltså inte hamna bredvid varandra. Scatter-symbolen består av en fotboll, och du vinner antingen 15, 20 eller 25 Free spins om du får tre, fyra eller fem fotbollar. Under Free spins-rundan multipliceras vinsten alltid med minst två, men om du har riktigt bra flyt och vinner gång på gång kan den multipliceras upp till hela tio gånger. En bonusfeature är möjligheten att få Rolling Reels efter Stacked Wilds, där du får flera Wilds både staplade på varandra och bredvid varandra på hjul tre, fyra och fem, och när dessa ger vinster exploderar de och det rasar ner nya symboler, vilket kan ge nya vinster utan att du behöver snurra igen. Wilds kan ersätta alla symboler utom Scatter, och du kan vinna både på höjden och på bredden.