Hitta Guld med Jungle Jim El Dorado

På spelautomaten Jungle Jim El Dorado så är målet att hitta skatter och guld. Gå på en upptäcktsfärd med Jungle Jim och hitta skatterna i den här spelautomaten med fem hjul och tjugofem vinstlinjer. Grafiken och ljudet i det här spelet håller en hög nivå och gränssnittet gör det enkelt att spela.

Det finns mycket att hämta från spelet, både nöje, spänning och vinster. Det finns en del intressanta funktioner i spelautomaten som finns där för att hjälpa dig att vinna. Symbolerna är allihop relaterade till skatter och äventyr!

Spela Jungle Jim El Dorado hos oss

Spelet har ett väldigt typiskt äventyrstema och tankarna dras till Indiana Jones och andra kända äventyrsfilmer. Har du tidigare spelat Kathmandu, så går det här att jämföra med det. Äventyrstemat finns i båda men däremot är symbolerna markant annorlunda med en hel del skillnader. Däremot är båda väldigt spännande och har bra grafik.

Spelets logotyp är Wild-symbolen i spelet och den kommer att hjälpa dig att bilda vinnande kombinationer. Den är otroligt viktig eftersom det är den symbolen som kommer att hjälpa dig vinna, där du annars hade förlorat. Har du till exempel två stycken symboler i en vinstlinje på hjul ett och två, så saknas det en på det tredje hjulet för att du ska vinna. Här kan då en Wild-symbol hoppa in och hjälpa dig.

Spelautomaten kommer med bonusfunktioner. Den viktigaste här är vinstbonusen. Varje gång du vinner, så försvinner de symboler som bildade din vinstkombination. Dessa ersätts i sin tur med nya symboler som då alltså kan bilda nya kombinationer. Så med en enda vinst, kan du vinna flera gånger.

Det kommer också med en multiplikator som ökar för varje runda, du börjar på 1x och går sedan upp ett per spin, tills du får 5x. Under Free spins-rundor får du upp till 15x och kan därför vinna ännu mer.

Spela slots

Välj från ett stort utbud av slots och spela!

Jungle Jim El Dorado på Mobilen

Hos oss på Ruby Fortune kan du spela Jungle Jim El Dorado direkt på din mobil eller surfplatta. Du har fortfarande samma höga kvalité på bild och ljud som du har på datorn. Gränssnittet blir mer kompakt men du förlorar inga funktioner och det blir inte heller mer komplicerat.

Om du tycker Jungle Jim El Dorado är en rolig mobilslot, bör du också kolla in Fortunium som också är en spännande spelautomat med många vinstchanser. Precis som alla våra andra spel från Microgaming, är kvalitén hög.