Testa spelautomaten Kings of Cash

På spelautomaten Kings of Cash har du ett spännande tema runt lyx, rikedomar och makt. Det är en väldigt färgglad mobilslot och det finns en del coola bonusfunktioner som ger dig bättre möjligheter att vinna.

Spelet utvecklades av Microgaming och det synt tydligt i den typiska stilen och temat man får. Du har fem hjul och bland annat en funktion för att dubbla dina vinster med. Både spelstilen och temat påminner en del om spelautomaten Break Da Bank.

Rikedomar på Kings of Cash

Att vinna pengar är alltid roligt när man spelar mobilslots. Symbolerna reflekterar den känslan genom bilder av skattkistor, tronar, kungar med pengasäckar och mycket mer. Det finns även en del viktiga specialsymboler som du komma få hjälp utav.

En av dessa är en av Scatter-symbolerna som föreställer ett guldigt dollartecken. Får du tre, fyra eller fem av denna så får du 10, 15 eller 25 Free spins att spela för. Under rundorna med Free spins så dubblas också alla dina vinster. Utöver det, kan du också vinna nya Free spins om du får fler Scatter-symboler under rundorna.

Det finns en andra Scatter-symbol i spelet som föreställer en kungakrona. När du får tre eller fler av denna så aktiverar du bonusrundan i Kings of Cash. I bonusspelet så har du tolv kort att välja från och fyra olika kungar. Målet är att du ska få tre av samma kung. Varje kung är associerad till ett pris, så det gäller att ha tur här.

Gamble-funktionen i spelet ger dig chansen att dubbla dina vinster. Du får ett kort och ska satsa på kortets färg eller svit. Väljer du färg och har rätt, dubblas dina pengar. Väljer du svit och har rätt, får du tre gånger din vinst. Har du fel, förlorar du istället hela vinsten.

Kings of Cash på Ruby Fortune Mobilcasino

Temat runt rikedomar påminner en del om temat i Break Da Bank Again, som också handlar om pengar men i ett annat tema. Båda är dock väldigt spännande och är värda att testa på om man älskar mobilslots.

Du har också inga begränsningar när du spelar på mobilen eller surfplattan. Spelen är lika högupplösta som på datorn och du slipper vara bunden till din dator.

Spela slots

Välj från ett stort utbud av slots och spela!