Spela Lucky Twins och vinn

Den mystiska orienten har hamnat i fokus i många olika filmer, böcker och målningar, men nu finns det ännu en plats för denna mytomspunna kontinent – spelvärlden. Nu finns slotspelet Lucky Twins också som mobilslot, vilket betyder att du kan spela det både på mobilen och i surfplattan var du än befinner dig. Det här slotspelet är faktiskt inte helt olikt det populära slotspelet Asian Beauty som också finns som mobilversion, men i Lucky Twins ligger fokus mer på nyårsrelaterade festligheter än stillsam skönhet. Spelsymbolerna består av olika typiskt orientaliska festföremål som lyckoamuletter, asiatiska drakar, katter, olika guldföremål och tvillingarna i anime-stil med stora ögon och två hårtofsar, vilka är spelets Wild-symbol. Precis som under ett riktigt kinesiskt nyår kan nästan vad som helst hända, och det här spelet innehåller många roliga överraskningar.

Hur du spelar

Lucky Twins är ett ganska enkelt slotspel som inte kräver några direkta förkunskaper. Spelet består av fem hjul och tre likadana symboler i rad ger vinst. När en Wild dyker upp på spelplanen ökar förstås chanserna att vinna eftersom varje Wild ersätter en eller flera av de andra vinstsymbolerna utom Scatter. Lucky Twins-loggan ger dig den högsta vanliga vinsten, och om du får fem stycken loggor i rad kan du vinna en jackpott på upp till 5000 mynt, vilket ju ökar spänningen dramatiskt. Hur mycket du vinner beror självklart på din egen insats, och det är framför allt om du satsar mycket som du kan vinna stort. Däremot finns det såklart alltid en chans till större vinster om du har tur och får in rätt symboler. Om du tycker om Lucky Twins och är ett fan av den asiatiska djungeln är kanske också Wild Orient en mobilslot som passar dig.

Spela slots

Välj från ett stort utbud av slots och spela!

Free spins och bonusfeatures

Den största chansen att vinna lite större summor i Lucky Twins har du under free spins-spelet eftersom du då får gratissnurr med lite större vinstchanser än annars. Om du får tre eller fler Scatter-symboler på samma snurr vinner du tio stycken free spins. Scatter-symbolen är den kinesiska nyårsguldtackan, eller Gold Ingot, och när du får den symbolen vinner du en myntvinst som varierar i storlek beroende på hur många Scatter-symboler du får. Vinner du fem Scatter-symboler kan du vinna upp till 450 mynt multiplicerat med insatsen, redan innan free spinsen börjar. Under free spins-rundan kan du vinna på varje snurr, både stora och mindre vinster, och beroende på din insats kan du vinna stort här.