Vinn stort på Pretty Kitty

Pretty Kitty är ett spel som är proppfullt med söta katter. Det är en relativt ny spelautomat från Microgaming som har tagit kattälskare med storm, och av bra skäl. Symbolerna föreställer bland annat ädelstenar där du hittar rubiner, smaragder och andra vackra stenar. Men du hittar också en mängd olika söta katter som väntar på dig. Temat kring söta djur är inte ovanligt och även om de inte är djur, så påminner Pretty Kitty en del om spelautomaten Pollen Party.

Spelet kommer med fem hjul och 243 olika sätt att vinna på. Det finns väldigt stora vinster och den största, som du kan få under Free spins-rundor, kommer med 140,000 mynt! Med dessa spännande funktioner kan du lättare få en vinst.

Spela Pretty Kitty på Ruby Fortune

Spelet stjärnor är såklart de otroligt söta katterna. Spelets logotyp är Wild-symbolen i spelet och ersätter för andra symboler, förutom Scatter-symbolen. Wild-symbolen kan också bilda sina egna vinstkombinationer utöver att ersätta för andra symboler.

Scatter-symbolen är halsbandet och kan forma sina egna vinstlinjer. Får du tre eller fler av dem så aktiveras du Free spins-rundan. Du kan få ytterligare Free spins under dess rundor, så man kan få en hel del spins.

Om du får samma symbol på hela det första hjulet, så expanderar de och matchar andra högvärderade symboler på de återstående hjulen, ett bra sätt att få fler vinster. Den funktionen aktiveras under både grundspelet och under Free spins-rundorna.

Pretty Kitty i din mobil

Pretty Kitty har ett gulligt djurtema och ser väldigt bra ut. Ljudet och grafiken i spelet ser lika fantastiskt ut på din smartphone eller surfplatta, som den gör på din dator. Djurtema är inte ovanligt i spelautomater och vi har faktiskt många fler i vårt spelutbud. Bland annat kan du kolla in det gulliga spelet Bar Bar Black Sheep 5 Reel, som har ett gulligt tema runt får.

Du hittar många andra spelautomater i vårt utbud, du hittar även fler progressiva mobilslotsar, men också jackpottspel och andra spännande titlar där du har möjligheten att vinna mycket stora summor. Alla våra spel fungerar otroligt bra på din mobil eller surfplatta, precis som de gör på din dator.