Upplev spänningen med Thunderstruck

Thunderstruck är en otroligt känd spelautomat som utvecklats av spelgiganten Microgaming. Den är ganska gammal nu men har sin egna charm tack vare dess klassiska grafik och de typiska ljuden. Den har med tiden fått en uppföljare, Thunderstruck II, men många föredrar fortfarande den nostalgiska känslan från den första mobilsloten.

Spelautomaten kommer med en mängd spännande funktioner och specialsymboler. Du har ett tema som helt kretsar runt nordisk mytologi, så du kan vänta dig både vikingar och gudar i spelet. Den har ett väldigt tecknat utseende vilket är perfekt för den som föredrar enklare grafik som inte sticker lika mycket i ögonen.

Spela Thunderstruck på nätet

På Thunderstruck har du fem hjul och nio vinstlinjer som du kan satsa dina pengar på. Med vikingatemat har du symboler som mjöd, Tors hammare, Tor och andra spännande symboler som man förväntar sig i en spelautomat som denna. Spelet lämpar sig för nybörjare, då låga insatser är möjliga. Men även storspelare älskar denna, då höga insatser också är fullt möjliga.

Scatter-symbolen kan under spelet ge dig Free spins. Du måste få tre, fyra eller fem av symbolen, som förställer en bock. Under de här rundorna får du också tre gånger pengarna, så det finns goda möjligheter att vinna ännu mer. Du får sex gånger pengarna om du får en Wild-vinst under en Free spins-runda.

Wild-symbolen i spelet föreställer guden Tor. När du får den här symbolen kan du bilda nya vinstkombinationer eftersom han kommer att ersätta andra symboler som saknas. Så behöver du en till av Tors hammare för att bilda en vinst, kan Wild-symbolen hjälpa dig där.

Det finns även en Gamble-funktion i spelet. Den kommer att hjälpa dig dubbla eller tredubbla pengarna om du har rätt. Du får möjligheten att aktivera funktionen när du har vunnit en runda. Du får då gissa antingen vilken färg kortet har, rött eller svart, har du rätt får du dubbelt. Eller så kan du gissa på kortsviten, då kan du tredubbla pengarna.

Spela på mobilen

Att spela Thunderstruck på mobilen kommer med en mängd fördelar. Spelautomater i vårt utbud fungerar lika bra på alla enheter, oavsett om du spelar på din smartphone, surfplatta eller dator. Grafiken ser lika bra ut, ljudet är lika tydligt och spelkontrollerna är lika lättanvända och förståeliga som på datorn.

Enda skillnaden är att spelet nu ryms i dina händer, så du slipper sitta fast framför en dator och kan spela när du inte är hemma.