Spänning och nöje på Wild Orient

Wild Orient är en spelautomat där det finns något för alla. Du får ett vackert tema med tydlig inspiration från Asien och Orienten. Du har fem hjul och 243 vinstlinjer som kommer att hjälpa dig vinna riktigt stora vinster. Symbolerna är vackert gjorda och har bilder av olika sorters djur. Du har också en del bokstäver och siffror som symboler.

Microgaming är det spelföretag som utvecklat spelautomaten och det syns definitivt med den högkvalitativa grafiken och det autentiska ljudet. Spelet lämpar sig för alla, oavsett om du har en låg eller stor budget. Inte minst då myntvärdet går från 0.01 till 0.50, så det finns mycket utrymme här för dig som ska satsa pengar.

Spelautomaten Asian Beauty har ett liknande tema. Men istället för djur från Orienten, handlar det om kvinnor från Asien med vackra traditionella kläder. Det är värt att kolla in om du tycker om den här sortens tema.

Vinn hos oss på Ruby Fortune

Wild Orient kommer med specialfunktioner som kommer att hjälpa dig under spelets gång. Dessa är otroligt viktiga för att du ska få en fördel och öka dina vinstchanser. Du har bland annat en funktion som ger dig en extra chans ifall du förlorar, men det är ett val och det kostar. Bland de olika djuren i spelet kommer du bland annat se apor, tigrar och elefanter.

Du har också en Wild-symbol. Den är viktig eftersom den kan hoppa in som ersättare för andra symboler och på så vis bilda vinnande kombinationer som du annars aldrig hade fått. Den dyker däremot endast upp på hjul två och fyra. Det innebär att du kan bilda vinstlinjer med hjälp av andra symboler på hjul ett, tre och fem.

Du har även Scatter-symbolen som kommer i form av en elefant. Den kan ge dig Free spins om du har tur att får minst tre stycken Scatters på spelplanen. När du fått det så får du 15 Free spins som du kan spela gratis för! Men du får mer än så, du får också tre gånger pengarna när du vinner. Du får såklart fler spins ifall du får tre eller fler Scatter-symboler under dina Free spins, så dessa kommer verkligen till nytta.

Spänning med spelautomater

Spelautomaten liknar till viss del Fortune Girl, som är en annan spännande mobilslot med ett asiatiskt tema. Tycker du om asieninspirerade spel bör du absolut kika in dessa. De kommer med intressanta vinstmöjligheter och funktioner. Du har såklart möjlighet att spela många andra spännande spelautomater hos oss på Ruby Fortune, direkt på din smartphone eller surfplatta.