Spela direkt i din mobil

Att bli bra på poker kräver koncentration och skicklighet blandat med en liten portion av tur! Om du tror att du har vad som krävs, eller om du helt enkelt är redo att börja öva lite så kan du göra det när och var du vill i din mobil på videopokern Aces and Faces hos oss på Ruby Fortune!

Hur du spelar

Aces and Faces spelas med 5 kort på handen och det finns en rad olika kombinationer som ger vinst! Överst i spelet ser du en vinsttabell som visar hur mycket de olika kombinationerna kommer att ge för utbetalning. Du börjar spelet med att klicka på en rad i vinsttabellen som representerar 5 olika insatsnivåer. För att sedan ställa in din totala insats per spelomgång så reglerar du myntvärdet till höger i menyns nederkant – sen är du redo att bli tilldelad dina fem spelkort! Skulle det vara så att dina fem initiala kort redan har en vinnande kombination i sig, kommer spelet att automatiskt spara dessa åt dig. Har du dock inga vinnande kombinationer i den första given får du nu välja vilka kort du vill spara ger dig bästa möjliga chans till vinst, och det gör du genom att helt enkelt klicka på kortet eller korten i fråga. När du valt de korten du vill spara klickar du på ”Dragning” och de kort som du valt att inte spara kommer nu att bytas ut för att ta fram din slutgiltiga hand. Eventuella vinster kommer nu visas i vinsttabellen och betalas ut till dig!

Dubbla dina vinster

En populär funktion i vissa spelautomater har anammats in i denna videopoker – funktionen som ger dig chansen till att dubbla dina vinster under spelets gång. I detta bonusspel går det till något mer annorlunda än på en spelautomat – efter varje vinst som du gör så kommer du att få ett val mellan att Ta Ut eller Dubbla. Om du väljer att dubbla din vinst kommer fem slumpmässigt utvalda spelkort att läggas upp nedåtvända framför dig och sedan vänds kortet längst till vänster upp så du ser valören. Det du ska göra nu är att gissa vart bland de nedåtvända korten du kommer hitta ett kort som är av högre valör än det uppåtvända kortet. Här handlar det bara om ren och skär tur, och om det kortet du väljer är av högre värde dubblas automatiskt dina vinstpengar!

Är du ett fan av Aces and Faces rekommenderar vi dig även att testa lyckan på Aces and Eights Video Poker – vi lovar att du inte kommer bli besviken. Men lyssna inte bara på oss, kom och testa Aces and Faces och Aces and Eights samt andra mobila videopokerspel själv på Ruby Fortune Casino!