Om spelet

Double Double Bonus Poker är ett spel baserat på Jacks or Better som går ut på att skaffa så bra kombinationer av kort som möjligt. Upplev spänningen samtidigt som du har chans att påverka utgången genom smarta val! Det finns en rad händer att sträva efter, varav den bästa är Royal Flush, bestående av 10, knekt, dam, kung och ess i samma färg. Andra bra kombinationer av kort är fyrtal eller stege med alla fem kort i samma färg.

Bestäm själv hur djärv du vågar vara, om du vill kan du sätta upp en gräns för hur mycket du tillåter dig själv satsa, så riskerar du inte att spendera mer än du tänkt dig. Du kan även välja att spela detta snyggt utformade spel utan riktiga pengar, vilket gör att du kan njuta av att spela utan risker. Tack vare denna mobilversion kan du inte bara spela detta och andra spel, som till exempel Aces and Faces när som helst, utan även var som helst – valet är bokstavligen i dina händer!

Så spelar du Double Double Bonus Poker

Vid spelets start väljer du hur mycket du vill satsa och blir tilldelad fem kort. Överväg vilka kort du vill spara och vilka du vill byta ut mot nya. Kortleken består av 52 kort, det vill säga en vanlig kortlek utan jokrar. Det innebär att man kan göra beräkningar för att få ett bättre grepp om oddsen. Hur stor är chansen att du får ett bättre kort om du väljer att kasta bort det första? Om du redan har en hyfsad hand, vågar du satsa på att förbättra den, eller nöjer du dig med det du redan har säkrat? För att öka sannolikheten till högre vinster, ta reda på vad olika händer är värda och vilka potentiella kombinationer dina kort kan tänkas bilda beroende på vilka nya kort du får. Markera korten du vill behålla, tryck på Draw, så byts de omarkerade korten ut mot nya.

Utbetalningen sker sedan efter utbetalningstabellen, titta där för att se hur mycket du har chans att vinna! Ruby Fortune använder sig av en krypterad banktjänst som gör att du kan spela tryggt och säkert. Spelet finns tillgängligt för dig alla dagar i veckan, med det sagt vill vi påminna om att spela med måttlighet och ta pauser då och då. Om du behöver hjälp med detta kan du kontakta vår kundservice som kan pausa ditt konto om du behöver ta kontroll över ditt spelande.