Jacks or Better direkt i mobilen

Den mobila videopokern Jacks or Better är helt klart ett spel som alla spelare kommer att njuta av eftersom det inte kräver några galna poker-färdigheter – alla med en kärlek för poker kan spela! Och med tanke på att det finns tillgängligt för din mobil kan du nu även spela precis när och var du vill – det blir inte mycket bättre än så! Så ta på dig ditt bästa pokerface och kom och spela det på Ruby Fortunes mobilcasino.

Hur du spelar Jacks or Better

Om du gillar att spela på olika videopokerspel och skulle vilja prova på ett med en liten extra twist kan Jacks or Better helt klart vara värt för dig att kolla in! Faktum är att denna variant är en välkänd version av videopoker och spelets titel förklarar egentligen helt och hållet vad spelet går ut på! Här kan du vinna med ett par Jacks (knektar) eller högre; i den vanliga versionen är den lägsta vinnande handen en triss.

När du först startar spelet kommer du att mötas av en ganska vanlig videopoker-uppsättning – dina fem kort visas längst ner på skärmen, ovanför korten är betalningstabellen och till vänster finner du ett diagram som visar vad du har vunnit på en viss runda. När du spelar Jacks or Better på din mobil har du inte bara fördelen av att kunna spela när och var du vill, utan du får även tillgång till en Gamble-funktion, vilket innebär att om du har rätt till ett kontantpris efter att ha spelat några omgångar får du möjligheten att använda dina vinster på ett speciellt ”Dubbla dina vinster”-spel där du med lite skicklighet, erfarenhet och lite tur kan kamma hem otroliga vinster! Spelet går ut på att fem kort läggs ut, varav ett vänds uppåt och resten nedåt och målet är att välja ett kort med ett högre värde än det uppåtvända kortet. Om det kortet du väljer har ett högre värde kommer dina vinster att fördubblas!

En videopoker för både nybörjade och proffs

Jacks or Better har även ett avancerat användargränssnitt där du enkelt och smidigt kan ändra din satsningsnivå och eftersom designen fungerar lika utmärkt på en mobilskärm har det aldrig varit så enkelt att vinna som nu! Jacks or Better kommer även med en fantastisk grafik och livliga funktioner som ökar både spänningen och underhållningen. Spelet är precis lika idealiskt för nybörjare såväl som erfarna pokerspelare, och Videopokern kommer med säkerhet att hålla dig underhållen dag in och dag ut!

Vi rekommenderar dig även att spela på det spännande pokerspelet Double Double Bonus Poker hos oss på Ruby Fortune – vi lovar dig att du inte kommer bli besviken.