Spionera med Agent Jane Blonde

Microgaming har verkligen lyckats få fram ett spännande spel när de skapade Agent Jane Blonde slot. Här får du följa med den vackra, blonda agenten Jane som arbetar som spion och detektiv. När Agent Jane Blonde dyker upp under spelet, så kan hon ge dig speltur utan dess like och upp emot trippla dina vinster! Spänningen uteblir aldrig i denna spännande spelautomat och underhållningen ligger på topp från början till slut. Temat och symbolerna i spelet är inspirerade av James Bond 007 filmerna, med tillhörande bakgrundsmusik – så redan innan du ens börjat spela vet du att det kommer bli en riktigt underhållande spelupplevelse!

Hur du spelar

Om du vill testa att spela Agent Jane Blonde, så måste du börja med att välja hur mycket du önskar satsa i din spelrunda och det kan du enkelt justera själv i menyn. Om du vill köra på stort direkt och satsa max, så behöver du bara trycka på knappen “Max bet”, då kommer spelet automatiskt att lägga det högsta myntvärdet i dina spelomgångar. Du kan dessutom själv välja hur många vinstlinjer du önskar spela med och det gör du genom att trycka på “Välj linjer”. När du har valt alla inställningar, så är det bara att börja spinna hjulen!

Spela slots

Välj från ett stort utbud av slots och spela!

Symboler och bonusspel

I denna spelautomat så finner du 9 vinstlinjer och 5 hjul som du kan vinna på. Symbolerna är spion-relaterade inför Janes olika missions som hon måste lösa och består av bland annat pistoler, glasögon och bomber. Wild-symbolen i spelet är huvudpersonen själv och när du får 3 eller fler Agent Jane Blonde symboler, så vinner du 15 extra Free spins. Alla vinster som görs i spelrundan blir dessutom tredubblade.

När du lyckas få 5 Wild-symboler på skärmen, så kan du ha så tur att vinna den högsta vinsten i spelet, som är på 10 000 mynt. När du har haft ett par framgångsrika spel, så finns det en funktion som ger dig ytterligare chans att öka vinsterna. Du får då chansen att gissa vilken färg nedåtvända kort kommer att ha (Röd eller svart) och om du gissar rätt så får du välja om du önskar spara din vinst eller prova igen. Men om du svarar fel, så går alla vinster från bonusrundan förlorade. Om du är ett fan av Agent Jane Blonde, så borde du även testa på att spela Ariana, eller varför inte söka efter guldet i den spännande spelautomaten Mayan Princess?