Bar Bar Black Sheep 5 Reel

Om du diggar Microgamings Rhyming Reels Hearts and Tarts, ja då är det kanske en god idé att testa , där ett litet svart lamm får ditt hjärta att svälla? I det här spelet får du uppleva livet på landet i en helt ny tolkning, med lammet som huvudroll och där den överfulla säcken med ull kan ge dig chansen att spela hem en eller fler storvinster. I spelsymbolerna ingår varken helgdagsrock åt far eller söndagskjol åt mor, men däremot en hel del frukter och majskolvar som kan ge stora vinster om de hamnar på rätt linjer.

Hur du satsar

är den moderna uppföljaren till Bar Bar Black Sheep 3 Reel, som var en gammal klassisk trehjulig spelautomat med en enda vinstlinje. Skillnaden mellan dem är att här kan du vinna på 15 vinstlinjer, och du kan inte välja att satsa bara på en del vinstlinjer. Fördelen med detta är att du har stora chanser att vinna på varje tryck. Du kan välja hur mycket du vill satsa och vilket myntvärde du vill ha. Vill du finns också möjligheten att låta spelet rulla av sig självt under så många rundor som du själv vinner genom Autoplay-knappen, och fördelen med det är att du då slipper trycka på spin-knappen, men du bör hålla lite större koll på hur mycket pengar du har kvar. Självklart kan du alltid avbryta Autoplay-läget precis när du vill.

Spela slots

Välj från ett stort utbud av slots och spela!

Free spins och bonus

Om du vill vinna stort och länge utan att satsa en krona är lösningen att få in Free spins. Det är säcken med ull som ger Free spins, och om du får tre, fyra eller fem vinner du 10, 15 eller 20 Free spins åt gången. När du väl hamnat i Free spins-läge vinner du insatsen gånger tre, och har du tur kan du få Free spins igen och öka antalet med lika många till. Precis som i det helgalna äventyrsinspirerade slotspelet Jungle Jim El Dorado som tar dig på en spännande resa genom den sydamerikanska djungeln, kan du alltså fastna i en vinnande loop, med fler och fler Free spins utan att anstränga dig nämnvärt. Du kan också vinna stort på bonusvinsten du får om du får två BAR-symboler i rad och ett svart lamm. Då kan du vinna ända upp till 999 gånger insatsen, vilket ju verkligen inte är fy skam, särskilt om du har satsat mycket.