En resa till ett land fullt av rikedomar!

Det här är ännu en medryckande spelautomat som har skapats av utvecklarna Microgaming och den här gången är temat den amerikanska kulturen. Det är ett klassiskt lättsamt spel som visar den amerikanska befolkningens smak och tycke, men även deras mest representativa nationella symboler. Du kommer att få se spelsymboler som i hög grad förknippas med USA, såsom Frihetsgudinnan och den amerikanska flaggan. Dessutom dyker den amerikanska matkulturen upp på skärmen, med symboler såsom korv med bröd, ett chokladkex, ett glas med ljus öl, en stekt kalkon, en typisk amerikansk äppelpaj och såklart finns även hamburgare med tillhörande pommes med på listan. Andra spelsymboler som du kommer att möta i spelet är guldtackor, en stor 7a, och en vacker Bald Eagle. Bakgrunden följer spelautomatens tema och representerar uppenbarligen den amerikanska flaggan med dess ränder och stjärnor. Tycker du om spelautomater som har amerikanska tema, så bör du bege dig till Las Vegas som har blivit invaderat av zombies. Välj själv i Lost Vegas.

Spelets bonussymbol är Uncle Sams hatt, Scatter-symbolen är inte helt förvånande en amerikansk fotboll och Wild-symbolen är Bars and Stripes logotypen. Wild-symbolen ersätter alla andra spelsymboler, förutom Scatter-symbolen och när du får två Scatter-symboler under spelets gång kommer din insats att fördubblas.

Välj en hatt och få Free Spins

Den här bonusrundan är ganska unik om man jämför med andra spelautomater, detta då du får göra ett val och på så vis kan påverka bonusens utfall en aning. Detta är ett roligt inslag och bonusen kommer att aktiveras när tre eller fler hattar dyker upp på hjulen. Du kommer då att få möjlighet att välja en av hattarna på skärmen för att kamma hem din bonusvinst. Tre hattar kommer att ge dig möjligheten att välja en hatt, fyra låter dig välja två hattar och slutligen låter fem dig välja tre hattar.

Om du tycker om den här typen av tematiska spelautomater kommer du helt säkert att få mycket glädje utav spelet Bars and Stripes. Faktum är att den här spelautomaten har utvecklats för de spelare som tycker om den här sorten patriotiska spel. Det är underhållande och fartfyllt, och vem vet, Frihetsgudinnan kanske bjuder dig på en överraskning i form av en härlig vinstpott!

Här på Ruby Fortune Casino finns något som passar alla spelar, vi har ett enormt utbud av underhållande spelautomater. Vill du testa något nytt rekommenderar vi dig att besöka vår hemsida där du kan kolla igen listan över samtliga av våra spelautomater, där du garanterat kommer hitta någonting som faller dig i smaken!

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor via vår livechatt eller e-post, och glöm inte att alltid spela ansvarsfullt.