Rocka stranden i spelautomaten Bikini Party

Älskar du sommaren mest av alla årstider? Lockas du av stränder, volleyboll och brudar i bikini i gassande sol? Då är verkligen Microgamings spelautomat Bikini Party ett passande spel för dig! Denna spelautomat är fullproppad med hela 243 olika vinstchanser och har 5 hjul. Hjulen sitter på ett volleybollnät mellan två pooler och i bakgrunden kan du skåda stranden och havet, med den värmande strålande solen på en klarblå himmel. Här kan du verkligen bli underhållen på hög nivå, då detta är både en fartfylld och händelserik spelautomat!

Innan du börjar spela Bikini Party, så behöver du välja vilket myntvärde du vill att din insats i spelomgången ska ligga på. Detta justerar du enkelt och smidigt under “myntstorlek” i menyn. Du kan också satsa maximalt myntvärde genom att trycka på “Max Bet”. Du kan när som helst också ändra dina inställningar och ställa in ett nytt myntvärde om du önskar när du spelar. När du vill starta spelet så trycker du på “spin”, och skulle du vilja luta dig tillbaka lite och låta hjulen sköta sig själva är det bara att ställa in spelet på Autoplay i ett visst antal omgångar.

Symboler och bonusspel

Temat är härligt och upplyftande, vilket också symbolerna i spelet är. Symbolerna i spelet består av 5 bikiniklädda tjejer som är anime-inspirerade och det är dem som man får följa med i spelets gång. Wild-symbolen i spelet är en volleyboll och det är denna man helst av allt vill få under spelrundan, för det är denna som löser ut 15 Free spins! När denna bonusrunda drar igång så aktiveras det också en x3 multiplikator på vinsterna man gör med sin Free spins. Om du dessutom lyckas få symbolen under bonusrundan så aktiveras det en ny omgång med extra Free Spins. I spelet så finns det hela 243 olika vinstchanser, vilket gör detta till en otroligt händelserik spelautomat.

Detta är ett spel som kanske är lite mer inriktat för en manlig publik som gillar lättklädda tjejer i bikini, men det är ett underhållande spel som helt klart kommer falla alla i smaken! Sommartemat och popmusiken i bakgrunden förhöjer dessutom känslan ytterligare i kombination med de många vinstchanser som spelet levererar. Om du gillar Bikini Party, men önskar ha ett lite mer neutralt tema så kommer du säkert gilla sloten Fortune Girl. Eller varför inte prova på din lycka i spelautomaten Spring Break? Här har vi en slot som verkligen levererar underhållning på hög nivå varje gång du spelar!