Break da Bank Again

är den senaste varianten av slotspelet Break da Bank, vilket kanske inte är så förvånande med tanke på namnet. Spelet är uppbyggt på samma sätt, med grafik och symboler och som för tankarna till en typisk bankmiljö med kassavalv och en massa sedelbuntar. Gillar du klassikern Gold Factory, kommer du nog att gilla , vilket är ett mer sofistikerat spel med verklighetstrogen grafik och mer sedelbuntar än högar med guldpengar.

Satsa smart och vinn stort

Det finns många bonusar som gör spelet intressant även när det går trögt med de stora vinsterna, vilka främst kommer i Free spins-läget. Banksymbolen ger störst vinster, och kan ge dig upp till 25 Free spins när du landar på banksymbolen. När du spelar omgångar med hjälp av dina Free spins kan du även få ännu fler Free spins, vilket alltid är välkommet eftersom det då går att vinna ännu mer utan att satsa något. Om du erhåller ett par Free spins blir spelet helt klart mycket roligare. Här är vinsterna både större och fler, och om du får en vinst när Free spinsen snurrar kan du få mycket större vinster än annars. Wilds i är spelloggan, och när de dyker upp fördubblas din vinst!

Det kan ta ett litet tag att över huvud taget lyckas få Free spins, så om du är smart börjar du satsa lågt och ökar din insats när du känner att Free spins närmar sig. De brukar dyka upp förr eller senare, och när de väl kommer vill du antagligen precis ha ökat insatsen snarare än sänkt den. Som i många andra casinospel så måste du inte satsa mycket för att vinna stort i , men eftersom vinsterna baseras på insatsen blir de större ju mer du satsar. Får du dessutom Wilds när du spelar Free spins får du en multiplier som ger 25 gånger vinsten, och har du satsat mycket kan det bli nästan hur mycket som helst när du får många vinnande kombinationer under Free spinsen. I är det möjligt att både vinna lite och ofta eller mycket och mer sällan, och det är definitivt de större vinsterna som kommer mer sällan som gör spelet värt den tid man lägger ner på det. När de stora vinsterna väl kommer – och de brukar alltid komma till slut – är de så pass grandiosa att du garanterat inte kommer att ångra dig.