Fortune Girl

I är det återigen dags att bege sig österut i den senaste varianten av en rad nya orientaliska online casino slotspel. Och varför ändra på ett vinnande koncept – den orientaliska mystiken har fascinerat västvärlden i årtusenden. är popkulturellt betonat, med en anime-inspirerad flicka med flätor som föreställer och en mängd olika orientaliska figurer som spelsymboler. Bakgrunden är en slags färgglad skattkammare fylld med rikedomar, och det finns många vinster att hämta. Det är nästan omöjligt att inte falla för det här spelet, som har både snygg grafik, typiskt asiatisk musik och en hel del roliga features. Gillar du den orientaliska klassikern Lucky Twins, är nog nästa stora spel för dig.

Spel och bonusfeatures

Det här spelet har fem hjul och 15 vinstlinjer, och du väljer själv hur mycket du vill satsa. Får du tre av samma symbol på en eller flera vinstlinjer vinner du precis som i de flesta andra spel från Microgaming, och det finns flera spännande features som förhöjer spelglädjen. En lite ovanlig feature här är spelets Wild, som är spelets logga. Får du två eller fler Wilds på samma vinstlinje kan du vinna endast på dem, utan att ha några andra vinnande symboler. De ersätter dessutom som vanligt andra symboler om de hamnar på samma vinstlinje, förutom Scatter-symbolen, vilket innebär att de kan skapa många vinster av kombinationer som annars inte skulle ge någon vinst. En annan symbol som kan ge stora vinster är gulddörrarna, vilket är en så kallad mystisk symbol som förvandlas till alla andra symboler förutom Wild. Under Free spins kan den dock förvandlas till Wilds också.

Free spins

Scatter-symbolen som ger dig Free spins är i representerad av en gyllene drake. Får du tre, fyra eller fem gyllene drakar vinner du 14 Free spins, alltså lika många oavsett hur många drakar du får. Till skillnad från exempelvis Wild Orient kan du inte heller vinna fler Free spins under Free spins-rundan även om du får tre eller fler på samma snurr. Däremot ökar värdet på dina vinster genom att multiplier-featuren går från tre gånger upp till fem gånger vinsten om du vinner många Free spins under Free spins-rundan. Du kan vinna max 6000 gånger din insats, och få max 15 Scatter-symboler på samma snurr, vilket kanske låter som en omöjlighet, men lyckas du med båda dessa under Free spinsen kan du vinna nästan hur mycket som helst.