Besök Gold Factory och vinn

Om du gillar Break da Bank Again kommer du antagligen att uppskatta Gold Factory också. Båda spelen har ett genomgående guld- och pengatema och båda kan ge stora vinster och har roliga bonusspel. I Gold Factory har du en stor chans att få vinst nästan varje spin, vilket kan ge stora summor om du satsar mycket. Eftersom du kan vinna på ett stort antal vinstlinjer samtidigt är det dessutom möjligt att vinna på i princip varje tryck du gör. Tre lika i rad från vänster till höger ger som vanligt vinst, och det gäller alla symboler. Det finns tre symboler som ger högre vinst än de övriga, och det är fabrikschefen, en pojke och en bild på guldfabriken. Fabrikschefen ger dock högst utdelning om du får fem symboler i rad!

Vinstchanser

Gold Factory har 50 vinstlinjer, vilket endast vissa spelautomater från Microgaming har, och det kan såklart ge både många och stora vinster. Som om inte det vore nog med helgardering kan du också vinna flera jackpottar, men då krävs det att vissa faktorer stämmer. Den största jackpotten vinner du om du satsar ett max bet och om du får fem bonussymboler på ett spin. Bonussymbolen är guldmyntet med en ingraverad man i hatt. Det spelar ingen roll hur bonussymbolerna är placerade, så länge de är fem stycken. Wild-symbolen ger också vinst, antingen i sig själv om det hamnar tre eller fler Wilds på samma linje, eller om någon Wild hamnar emellan, innan eller efter andra likadana symboler. Om du får fem Wilds kan du också vinna en jackpott på upp till 7500 gånger insatsen, och då är det bra att ha satsat mycket.

Spela slots

Välj från ett stort utbud av slots och spela!

Bonusspel

Får du tre eller fler bonussymboler får du spela bonusspelet. Bonusspelet består av två olika nivåer. På nivå ett får du klicka på fyra av 12 olika behållare, som sedan häller flytande guld i en form. Varje behållare leder till en av tre saker. Du kan vinna en myntvinst, få välja nya behållare i reaktorrummet, eller spela en Free spins-omgång. Vinner du en myntvinst får du välja vidare direkt, medan de andra vinsterna kan ge mer och de bonusspelen pågår längre. Hamnar du i reaktorrummet, får du välja 12 olika behållare, och alla utom två kan ge olika myntvinster. I Free spins-omgången kan du vinna stora summor, eftersom alla vinster dubblas och du kan vinna ännu fler Free spins. Du kan alltså vinna mycket på det här spelet.