Njut av exklusivitet och lyxliv samtidigt som du vinner stort

Vad sägs om att åka på semester till andra sidan jordklotet, hyra en paradisö och bo på exklusiva hotell? Eller att äta på femstjärniga restauranger och flyga första klass, allt medan du bär designerkläder och köper dyrbara smycken? I spelautomaten High Society får du möjligheten att ingå i den finaste societeten och kan passa på att hämta hem stora vinster på köpet! I detta slotspel snurrar symboler som dyra bilar, pengasäckar, gyllene körsbär och eurosedlar mitt framför näsan på dig.

Har du turen med dig kan du kammar hem fina vinstsummor samtidigt som du får en spännande spelupplevelse i detta förstklassiga casinospel. Besök Ruby Fortune med en gång för att ta del av denna exklusiva värld!

En spelautomat med Free spins och 100-eurosedlar

Denna spelautomat består av fem hjul och 25 vinstlinjer. Håll koll på High Society-loggan som agerar Wild och ökar dina vinstchanser genom att ersätta alla andra symboler förutom Scatter-symbolen som i detta spännande spel utgörs av en 100-eurosedel. Likt många andra slotspel kommer tre Scatter-symboler att trigga igång ett Free spin-läge. Men det skiljer sig från många andra slotspel genom att du därefter erbjuds två olika val. Antingen kan du välja Wild Reels för att få upp till 20 Free spins. I detta läge blir hjul två, tre och fyra dessutom Wilds och om Scatter-symbolen dyker upp på hjul ett eller fem samtidigt du ytterligare 10 Free spins. Har du tur i detta läge kan du alltså sammanlagt få otroliga 30 Free spins! Ditt andra alternativ när du får minst tre symboler med 100-eurosedlar är funktionen Super Multiplier. Här får du 10 Free spins och multiplikatorerna kommer att öka varje gång som du får en Scatter-symbol på hjul ett eller fem, ända upp till x10! Som ytterligare bonus får du dessutom ytterligare 10 Free spins om Scatter-symbolen inträffar på hjul ett och fem samtidigt.

När du vill ha fler alternativ till denna exklusiva värld finns det många fler slotspel att prova på Ruby Fortune! Varför inte vinna med hjälp av en vacker manga-inspirerad flicka i Fortune Girl? Eller genom att ställa ut din katt i en skönhetstävling i Pretty Kitty? På Ruby Fortune hittar du de mest ovanliga temana som finns, du kommer att bli förvånad över den variation som erbjuds. Välkommen att ta del av det stora utbudet du också!