Är du en överlevare eller zombie?

Detta är en spelautomat som innehåller mängder av zombies och är attraktiv för alla spelare som tycker om den här typen utav apokalyptiska teman! I Lost Vegas kan du själv välja om du vill vara överlevare eller zombie. Spelautomaten kommer med 5 hjul och 25 vinstlinjer och miljön är härligt läskig. Man kan spela detta spelet i två olika lägen: om du väljer överlevarens läge kommer att utspela sig på ett flashigt kasino, och om du väljer zombiens läge kommer du att befinna dig på en, milt sagt, mindre flashig gata i Las Vegas. Men oroa dig inte, det är enkelt att hoppa mellan de olika lägena om du skulle ångra dig! Lost Vegas har ruggigt bra grafik, designen är otroligt imponerande och bakgrundsmusiken är helt i tema med det häftiga konceptet.

Det här spelets lägre spelvärden representeras av de klassiska 10 till Ess oavsett vilket läge du väljer. Dock skiljer sig de högre värdena åt beroende på vilket spelläge du har valt att spela i. I överlevarens läge är de högsta värdena fem överlevare och i zombiens läge representeras de istället av fem zombies. Spelets Wild-symbol är Lost Vegas, vilken ersätter alla symboler förutom den radioaktiva Scatter-symbolen. Är du istället sugen på ett lite enklare äventyrsspel så bör du ge Mayan Princess en chans. Det är ett äventyrsspel om en indianska med härlig bakgrundsmusik och element från Mayakulturen.

Massor av vinstgivande features i det här fantastiska spelet

Om du lyckas landa tre eller fler radioaktiva Scatter-symboler öppnas bonusen. I överlevarens läge kommer du mötas av gratissnurr som aldrig verkar ta slut! Varje gång 10, J, Q, K eller Ess landar på något av hjulen tar du hem en vinst. Symbolerna försvinner därefter och när alla försvunnit avslutas bonusläget. I zombiens läge kommer du istället att få staplade zombies, såsom en fet Elvis imitator, en spöklik ballerina och en het sjuksköterska med grön hud. I det här läget kommer Wild-symboler bli staplade Wild-symboler och när alla hjulen har infekterats kommer bonusen att ta slut. Spelets andra bonus är Black Out-bonusen som kan triggas igång när som helst och kommer med en fin belöning, vilken beror på vilken karaktärs symbol som landade på hjulen. Håll dessutom utkik efter en annan feature, Zombies Fist of Cash, som också kan aktiveras när som helst under spelets gång. Och, om du är sugen på ett lite lättsammare festligare tema så är Spring Break helt rätt spelautomat för dig, ett spel som handlar om det kända amerikanska vårlovet.

Tveka inte att kontakta vår vänliga kundtjänst om du har några frågor via vår livechatt eller e-post, och glöm inte att alltid spela ansvarsfullt!