Följ med till indianernas Amerika

Njut av det här spännande enkla spelet om en indiansk prinsessa från Mayakulturen med härlig bakgrundsmusik som passar utmärkt för spelkonceptet. Den här underhållande spelautomaten utspelar sig i det tropiska Centralamerika och uppvisar en av de mer kända indianstammarnas kultur och traditioner. Här kommer du att möta symboler som är representativa för indiankulturen, såsom krokodiler, vackra Quetzal-fåglar, en snidad röd idolliknande figur föreställande en fågel samt den mäktiga jaguaren. Det här historiska spelet har naturen i fokus och visar indianstammarnas levnadssätt, deras soldyrkan, aromatiska och kryddiga plantor, och en av de viktigaste representativa ikonerna när det gäller Mayakulturen – de värdefulla majskolvarna. Spelet har även en exotisk och vacker lätt mörkhyad prinsessa med en orm runt nacken som är utsmyckad med vackra färgglada fjädrar.

Spelets features

Med sina 5 hjul och 20 vinstlinjer, erbjuder även den här spelautomaten två spännande bonusfeatures: Wild-symbolen och bonusrundan med Free Spins. Vinst genereras när tre eller flera likadana spelsymboler skapar en vinnande kombination. Spelets Wild-symbol är Mayan Princess-logotypen, vilken kan ersätta alla spelets andra symboler och på så vis skapa flera vinnande kombinationer åt dig. Den enda symbolen som Wild-symbolen inte ersätter är spelets Scatter-symbolen som kommer i form av en typisk Mayan-pyramid. När Scatter-symbolen landar på både hjul 1 och 5 kommer den att trigga 10 till 20 Free Spins där alla vinster fördubblas. Detta är ögonblicket som du har väntat på, så håll tummarna och hoppas på en riktigt stor vinst!

Du bör helt klart prova vår spännande spelautomat, Mayan Princess, men om du istället är sugen på ett äventyr som utspelar sig under havsytan så bör du göra ett djupdyk och testa spelautomaten Ariana.

Sammanfattningsvis är Mayan Princess ett intressant spelalternativ för alla spelare som tycker om spelautomater med historiskt eller äventyrstema. Det är en spelautomat med ett relativt unikt tema som kommer att transportera dig till ett Amerika som slutade att existera för mycket, mycket länge sedan.

Här på Ruby Fortune Casino finns något som passar alla spelar, vi har ett enormt utbud av underhållande spelautomater. Vill du testa något nytt rekommenderar vi dig att besöka vår hemsida och kolla igenom listan över samtliga av våra spelautomater – vi är helt säkra på att du kommer hitta någonting som faller dig i smaken där!

Och skulle du ha några frågor eller funderingar är det bara att kontakta vår vänliga kundtjänst via e-post eller livechatt – oavsett vad det är du behöver hjälp med eller undrar kommer de gladeligen att komma till din räddning!