Rabbit in the Hat

Precis som det låter är det här spelet lite av en kanin i hatten – vinster verkar först som att de kan dyka upp här och där lite hur som helst utan rim och reson, nästan som magi. Magikern står på höger sida om spelet och en galen kanin hoppar runt och levererar vinster till höger och vänster, vilket i alla fall ger illusionen av att du kan vinna hur mycket som helst. Den lekfulla designen och händelserika grafiken bidrar till en positiv spelupplevelse, vilket uppskattas bland de många stela och pengabaserade slotspel som finns på marknaden. Musiken är ganska intensiv, och känns på många sätt sagoinspirerad, precis som Lucky Twins, en annan rolig och mer orientalisk spelautomat från Microgaming.

Du kan vinna på nio olika linjer samtidigt, och själv välja insats och myntvärde. Tre symboler i rad från vänster ger vinst, och tillsammans med Wild-symbolen är det lätt att vinna. Magikertemat kan man tydligt se i spelets symboler där kaniner, kortlekar, utbrytningskistor, magikerns assistent och en röd- och vitrandig knivkastartavla blandas med de vanliga korten man hittar i en kortlek.

Bonusfeatures

Wild-symbolen är en hatt, och tillsammans med andra symboler kan Wilds ge vinster på flera olika vinstrader samtidigt eftersom den fungerar som en slags joker som ersätter symbolen som saknas. Ibland trollar trollkarlen fram en eller flera olika sorters hattar som hoppar runt ovanpå spelet. Får du en Wild-hatt i spelet på samma rad som du har en magisk hatt ovanpå spelet vinner du. Vinsten varierar beroende på vilken kombination av hattar som uppstår. Det finns fyra olika sorters magiska hattar: Cash-hatten, Wild Reel-hatten och Free Spins-hatten och Mystery-hatten. Cash-hatten ger en myntvinst medan Wild Reel-hatten ger tre Wilds på ett hjul, alltså tre Wilds vertikalt. Free spins-hatten ger 10 Free spins, och under Free spins-rundan kan du vinna fler, upp till 50 stycken. Alla andra hattar som finns ovanför spelet när Free spinsen startar följer med till Free spins-rundan. Mystery-hatten ger någon av de andra vinsterna. är något för dem som uppskattar lite magi i vardagen och gärna flyr till en fjärran plats där allt är magiskt. Gillar du den lite galna musiken och kaninen i kan du också pröva på någon av Microgamings andra spelautomater, det finns ganska många som påminner om olika sagor och sagofigurer.