Rhyming Reels: Hearts and Tarts på Ruby Fortune Casino

Rhyming Reels Hearts and Tarts är en riktigt fartfylld spelautomat från Microgaming som är baserad på berättelsen om Queen of Hearts, och är en av flera spel i Rhyming Reels-serien. Här får man följa med den något överviktiga drottningen som förbereder hjärtformade tårtor, som en tjuvaktig knekt sedan försöker stjäla under spelets gång. I spelet finns också en kung som straffar knekten då han har stulit från drottningen. Temat är passionerat och vackert och fyllt av spännande bonusspel, här finner du 5 hjul och hela 30 olika vinnande kombinationer.

När du ska spela Rhyming Reels: Hearts and Tarts, så kan du själv justera ditt myntvärde på +/- eller direkt trycka på “Max bet”, om du vill satsa på det högsta myntvärdet i spelet. Du kan också välja själv om du vill spela på alla 30 vinstlinjer eller färre under “Välj linjer”. Det här är definitivt en slot där det är mycket händelser, så du kommer med garanti inte att bli uttråkad när du spelar Rhyming Reels: Hearts and Tarts. Eftersom att spelet innehåller så många vinstlinjer, så innebär det också att du har stora chanser till vinnande kombinationer. Denna slot har dessutom en hög RTP på 96 % tillbaka till spelaren.

Symboler och bonusspel

Allt i spelet är baserat på berättelsen om Queen of Hearts och är relaterade till delar av historien. Symbolerna består av drottningen själv, en knekt, ugnsvantar, ett par hushållerskor, hjärtformade tårtor och en kung. Alla symboler har olika värde, men den symbol som man allra helst skulle vilja lägga vantarna på är den glittrande kronan som aktiverar extra Free spins och fördubblar alla vinster. Varje gång som du lyckas få 3 eller fler av kronan så får du 10 extra Free spins.

Du hittar också Wild-symbolen som är Hearts and Tarts-loggan som finns i spelet. Denna Wild är perfekt att få i kombination med kronan och man har fått extra Free spins, då den fyrdubblar vinsterna man gör under bonusspelet. Eftersom att Rhyming Reels: Hearts and Tarts har så pass många vinstchanser och fartfyllda moment, så blir det aldrig en tråkig stund och man är garanterad spänning. Om du söker efter liknande slots så skulle du nog tycka om att testa på farmlivet i spelautomaten Bar Bar Black Sheep 5 Reel, eller varför inte kika igenom utbudet av spelautomater? Rätt som det är så hittar du din nya favoritslot!