Spring Break

Vem har inte hört talas om , vårlovet, alla amerikanska ungdomars chans att åka till stranden och sola, bada och festa med sina kompisar? Även om vi svenskar kanske hellre semestrar på sommaren när det är varmt och badvänligt i Sverige kan nog alla relatera till förhoppningarna som bubblar upp inför en veckas semester, då man får ta en paus från alla krav.

Här har du spelet som sammanfattar hela den känslan och gör att även du får uppleva magin av den där första resan utan föräldrarna. Spelsymbolerna består av isglass, ölflaskor, pizza, hamburgare, nachos och guacamole, grillar, strandfester, glada badare och en hel rad solande tjejer. Det är uppenbarligen dags för en välförtjänt semester, och är du iväg med dina kompisar på är det väl också läge att gå på ett Bikini Party, vilket Microgaming bjuder in dig till redan idag.

Spel och bonusfeatures

har fem hjul och nio vinstlinjer. Du väljer själv din insats och vilka linjer du vill satsa på. Ju fler du väljer desto mer säkert är det att du vinner, men om du istället väljer att spela på färre linjer kan du satsa mer och vinna större vinster. påminner om Agent Jane Blonde både i grafiken och upplägget. Du väljer helt enkelt själv din spelstrategi. Wild-symbolen är spelets logga, och den dubblar alla vinster och ersätter alla andra symboler i spelet utom Scatter. Får du fem Wilds i rad vinner du hela 10 000 gånger insatsen, vilket verkligen lönar sig om du har satsat mycket. Varje vinst ger dig också chansen att gambla, och upp till fyrdubbla vinsten, om du väljer Gamble. Vill du inte chansa kan du trycka Collect och hämta ut den garanterade vinsten direkt.

Free spins

Om du får tre Scatter-symboler, som representeras av Beach Party-symbolen, vinner du 15 Free spins. Under Free spins-rundan tredubblas alla vinster och du kan få en ganska stor utdelning beroende på vad du har satsat och vilka symboler som hamnar på dina vinstlinjer. Alla vanliga symboler betalar mellan 100 och 750 gånger insatsen om du får fem stycken i rad, vilket kan bli en hel del under Free spinsen om du har satsat mycket. Har du tur får du tre Scatter-symboler under Free spinsen också, och kammar hem 15 Free spins till. Med lite flyt kan du lyckas få upp till hundra stycken, och då kommer du garanterat att vinna stora summor.

Spela Slots

Välj från ett stort utbud av slots och spela!