Hämta hem juvelerna i klassiska Starburst!

Svenska NetEnt har sällan gjort oss casino-älskare besvikna och de levererar hela tiden succé efter succé. Men en av de absolut största succéer som de gjort genom hela sin karriär som speltillverkare, är helt klart spelautomaten Starburst som har blivit en riktig klassiker som är älskad av många. Denna spelautomat har nog de flesta provat på att spela och det är inte svårt att förstå varför den är så pass populär som den är! Här får man bland färgglada juveler och kristaller spinna fram vinsterna. Även om designen och konstruktionen är simpel, så är det ändå ett fartfyllt spel med passande ljudeffekter och Starburst kommer utrustad med 5 hjul och 3 vinstlinjer.

Innan du börjar spela så behöver du välja hur mycket du vill satsa under din spelomgång. Detta gör du enkelt genom att ställa in myntvärde på +/- nere i menyn i spelet. Du kan också välja om du vill spela med alla vinstlinjer aktiverade under din spelrunda, eller om du vill begränsa dem till ett annat antal. Om du satsar på alla vinstlinjer, så ökar du dina chanser till vinst, då det betyder att du har fler linjer som kan leda till vinst. Du kan när som helst ändra dina inställningar i spelet och kan också välja att ställa in spelet att spela åt dig genom Autoplay på ett önskat antal omgångar, och hjulen snurrar då automatiskt – och du kan luta dig tillbaka och slappna av.

Symboler och bonusspel

Trots att Starburst inte är alltför fullspäckat med symboler eller liknande så är det ett spel med ett högt underhållningsvärde! Här finner du olika diamanter och kristaller i olika former och färger. Wild-symbolen i spelet består av en stjärna i regnbågens färger. Och det som är unikt med Starburst är att man kan vinna från båda hållen och även vågrätt och lodrätt. När man får Wild-symbolen på skärmen så expanderar stjärnan över hela skärmen och man kan därefter inhämta en extra vinst!

Starburst är sannerligen ett väldigt bra exempel på att en spelautomat inte behöver ha spexiga features för att bli otroligt populär. Så om du skulle föredra att spela på lite enklare men ändå riktigt underhållande spelautomater, så bör du testa på Suntide eller kolla in resten av Ruby Fortunes stora utbud av spelautomater där vi är helt säkra på att du kommer hitta något spel som faller dig i smaken oavsett vad du är på för humör!