Missa inte stora vinstchanser i Thunderstruck II

Är du sugen på att spela ett äventyrligt slotspel med mytiska varelser, spännande karaktärer och otroligt många funktioner? Då kommer Thunderstruck II att passa dig perfekt. Detta slotspel är uppföljaren till det stora succéspelet Thunderstruck från 2004 och har allt man kan önska sig i en spelautomat. I detta storslagna spel får vi följa med Tor och hans hammare Mjölner in i asagudarnas otroliga värld. Vi bjuds in till stora salar och långa bord och kan med enkelhet leva oss in i denna gudomliga värld tack vare otrolig musik, skarp grafik och underbara animationer. Detta spel är fyllt av berättelser och dimensioner och erbjuder stora möjligheter till Free spins, bonusbanor och storvinster.

Det är lätt att fastna i den spänning som spelet levererar och är en casinoupplevelse du inte vill missa! Gå in på Ruby Fortune med en gång för att ta reda på vad alla pratar om och dyk ner i spänningen du också.

Free spins-älskare, kolla hit!

Med sina 5 hjul, 3 rader och 243 vinstmöjligheter erbjuder Thunderstruck II stor underhållning. Den Free spins-älskande spelaren kommer inte att bli besviken, här hittar du nämligen hela 4 Free spins-lägen! Lyckas du får minst tre Mjölner-symboler aktiveras Great Hall of Spins som är ingången till dessa fyra Free spins-lägen. Först stöter du på Valkyria där du får 10 Free spins och fem gånger vinsten. I detta läge kan du även vinna ytterligare Free spins i obegränsat antal. När Great Hall of Spins öppnats fem gånger låser du upp guden Lokes bonusbana där du får 15 Free spins och möjligheten att förvandla upp till 14 symboler till Wilds, samt ännu fler Free spins. Den tionde gången Great Hall of Spins aktiveras låser du upp Oden och får 20 Free spins och möjligheten att multiplicera din vinst x2 och x3 eller till och med x6! Slutligen kräver den sista bonusbanan Tor att Great Hall of Spins aktiveras 15 gånger. Du får då otroliga 25 Free spins och när du vinner byts alla vinnande symboler ut till nya, vinner du igen byts de ut igen och vinnandet kan fortsätta så länge du har turen på din sida. Slutar du aldrig att vinna i detta läge så kan du uppnå vinst x5!

Thunderstruck II-symbolen fungerar som Wild i detta fantasifulla och händelserika spel och utlovar stor underhållning! Om du tycker om Thunderstruck II kan även en liknande äventyrlig spelautomat som Avalon passa dig, prova på Ruby Fortune med en gång – men glöm inte att alltid spela ansvarsfullt!