Thunderstruck bjuder in dig till Valhall och stora vinstchanser

Följ med in i asagudarnas fantastiska salar i den episka spelautomaten Thunderstruck. Här får du följa asaguden Tor i detta otroligt populära slotspel från 2004. Med några år på nacken bjuder Thunderstruck på en nostalgisk känsla med en spänning och legendarisk berättelse som håller än i dag.

Luta dig tillbaka och låt musiken förtrolla dig och uppfylla dig med känslan av att sitta vid de långa borden och delta i festen. I detta spännande slotspel står Tor och åskan i centrum och ger dig möjligheten att spela på tre rader, fem hjul och nio vinstlinjer. Besök Ruby Fortune för att acceptera asagudarnas inbjudan till deras mäktiga hallar, du kommer inte att ångra dig!

Leta efter Tor och få Free spins!

Thunderstruck är en perfekt spelautomat för den vana såväl som den ovana spelaren. Du kan börja med att spela för låtsaspengar för att vänja dig vid spelet och lära känna de olika funktionerna. Den viktigaste symbolen i det här spelet är Tor som kan belöna dig enormt när han dyker upp, så håll ögonen öppna! Tor fungerar som en Wild-symbol och kan förutom Scatter-symbolen ersätta alla andra symboler för att uppnå en vinnande kombination – och om Tor ingår i en vinst kommer din vinst dessutom att tredubblas! Om den speciella Scatter-symbolen dyker upp på minst tre ställen kommer du att belönas med 15 Free spins, och i det här läget kan du även vinna ännu fler Free spins om Scatter-symbolen dyker upp igen. Och glöm inte att alla vinster under Free spins ger tre gånger vinsten!

Du hittar även belöningar i antalet Tor-symboler du lyckas samla under en vinstlinje. Fyller du hela linjen får du 10 000 mynt i vinst! Allt du vinner under spelets gång kan plockas ut när som helst, eller satsas på nytt i spelet. Spelet har dessutom en Gamble-funktion där du kan välja att riskera att förlora allt, eller välja att chansa på om nästa kort i kortleken är ett rött eller svart kort för möjligheten att dubbla eller till och med fyrdubbla dina vinster! Vad väljer du? Pröva lyckan på Ruby Fortune!

Kan du inte få nog av Thunderstruck utan vill bara ha mer? Missa då inte den spännande uppföljaren Thunderstruck II, eller gå vidare till grekisk mytologi i Stash of the Titans istället. Njut av det stora utbudet casinospel på Ruby Fortune, du kommer inte att bli besviken – men glöm inte att alltid spela ansvarsfullt!